Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Beställ böcker om Bach blomsterterapi, Schüsslers cellsalter hos Medica Natura!

BÖCKER

Spännande läsning om Kristallernas magiska värld,

Dr Bach blomsterterapi, Dr Schüsslers Cellsalter, Pendling...

Blommornas helande energier

Häftad. Dr.Bachs blomsterterapi Dr.Edward Bach utvecklade i England för över 70 år sedan ett helt nytt system för att behandla människan, inte sjukdomen. En genomgång av de 38 blomsterdropparna.

Blommornas helande energier
SEK199.00

Biokemiska vävnadsalter

Handbok om biokemiska vävnadssalter är en introduktion till cellterapin och den praktiska användningen av de tolv vävnadssalterna för både människor och djur, i överensstämmelse med det biokemiska systemet enligt doktor W. H. Schüssler.

Biokemiska vävnadsalter
SEK75.00

Växternas språk

Carina Solöga förmedlar mediala budskap och visdom från växter

Växternas språk
SEK159.00

Djurens språk

Av Carina Solöga

Förmedlade mediala budskap och visdom från djurens värd

Djurens språk
SEK159.00

Kristaller för alla tillfällen

Askinosie Heather

Kristaller för alla tillfällen är en omfattande och utförlig guide skriven av Heather Askinosie, som beskriver sig själv som en sanningssökare som provat många olika självhjälpstekniker under sin livsresa, men där endast ett verktyg – kristallen – är det som fungerar varenda gång

Pris: 299 kr

Kristaller för alla tillfällen
SEK299.00

Lilla Pendelboken

Pehr Trollsveden

Enkla grunder om om pendliing.Att använda pendel är ett sätt att komunicera med sitt högre jag/sin inre vägledare och via sin intuition.

Lilla Pendelboken
SEK69.00

Alternativ Hälsa

Birgitta Klemo

I detta lexicon hittar du massor av goda råd och behandlings- förslag för en mängd åkommor.

Birgitta berättar med Värme och humor om många av de patientfall hon behandlat under 50 år som terapeut.

Utdrag ur boken:

"Redan i femårsåldern masserade jag gamla tanter och farbröder på ålderdomshemmet i Kiruna. Rustad med en Eau de Vie-flaska fylld med vatten, såpa och en handduk rengjorde jag äckelpäckel mellan gamlingarnas tår.


Mitt terapeutliv började i tonåren. Då fick jag Dr. A. Vogels bok Den lille doktorn av en familj. De hade följt mig sedan barnsben och förstod att jag var ett bra terapeutämne. Jag läste boken och blev helt berusad av all kunskap om örter som man kunde bota sjukdomar med.


Så har livet gått vidare och Dr. A. Vogels bok blev min bibel och grundutbildning i alternativmedicin. Jag har tagit vara på all kunskap som har kommit i min väg. Det har blivit ett fantastiskt smörgåsbord med otroliga erfarenheter och kunskaper om kroppen.

Eftersom jag har jobbat "åtta dagar i veckan" har jag hunnit hjälpa många människor till ett friskare liv. Jag har sett åtskilliga dosetter fullproppade med läkemedel för olika diagnoser. Jag tror knappast att någon har blivit friskare av sina mediciner, men däremot är jag säker på att jag har behandlat många för biverkningarna."

Pris: 530 kr

Alternativ Hälsa
SEK530.00